woensdag 17 maart 2010

Onel trademarks

Onel trademarks is met meer dan 40 jaar ervaring het ­­merkenbureau waar u no-nonsense servi­ce krijgt voor ­een aantrekkelijke prijs.

U­w merken beschermen

Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het onderzoeken van de beschikbaarheid van uw merken, het registreren van uw merken of de vormgeving van uw producten (waar ook ter wereld). Ook staan wij u bij in merkenrechtlijke conflicten.

Onel trademarks is 100% helder!

U mag van ons heldere, duidelijke en praktische adviezen verwachten. Onel trademarks kent bovendien een digitale werkomgeving zodat wij u snel kunnen helpen.

Regel direct via onze site

U kunt via de site opdracht geven om uw merk te laten onderzoeken, registreren en/of bewaken. Maar ook kunt u online uw dossier inzien en onze nieuwsbrief aanvragen.

Direct contact met adviseurs

Mail naar onze adviseurs met uw vragen of bel 0294 417150. U bent welkom. 

Onderzoeken

Voordat u de markt gaat betreden met uw bedrijfsnaam of uw naam voor uw product is het verstandig om te weten of er mogelijke risico’s kleven aan het gebruik van deze naam.

Onel trademarks kan aan de hand van een onderzoek beoordelen of uw bedrijfsnaam of uw productnaam nog beschikbaar is als merk en wat de mogelijke risico’s zijn.


Er zijn twee soorten onderzoeken, een identiek en een uitgebreid merkonderzoek. In een identiek onderzoek wordt gekeken of het identieke merk reeds bestaat. In een uitgebreid onderzoek wordt eveneens gekeken naar mogelijk overeenstemmende merken die een bezwaar zouden kunnen vormen.


Bovengenoemde onderzoeken zijn ook mogelijk in in de Benelux, Europa, maar ook daarbuiten. 


Beschermen van Intellectuele Eigendom

Uw bedrijfsnaam, de naam van uw producten, uw logo, een nieuw idee, de vormgeving van een website, dit zijn allemaal elementen waar klanten u aan kunnen herkennen.

Deze elementen verdienen dan ook bescherming. Enerzijds omdat u in de goodwill en bekendheid van uw bedrijfsnaam of productnaam investeert, en u dus wenst dat de opgebouwde reputatie beschermd is tegen meelifters en concurrenten. Anderzijds omdat u door uw nieuwe vinding, product of uiterlijk een stapje voor bent op de concurrentie en u deze voorsprong zo lang mogelijk wenst vast te houden.

Het Intellectuele Eigendomsrecht beschermt uw innovaties. Aangezien er diverse rechtsgebieden zijn die van toepassing kunnen zijn op uw situatie, kunt u het beste vrijblijvend contact opnemen en uw situatie voorleggen aan een van de experts van Onel.
­

Geen opmerkingen:

Een reactie posten