woensdag 17 maart 2010

Knijff Merkenadviseurs

Knijff Merkenadviseurs is het vooruitstrevende Merkenbureau voor de juridische bescherming van uw intellectuele eigendomsrechten. Wij zijn het merkenbureau in de Benelux voor het onderzoeken, registeren en bewaken van uw merken.

Onze 60 ervaren professionals zetten zich dagelijks in voor het MKB, Intermediairs en (Multi)nationals uit binnen én buitenland. Dit doen wij al ruim 20 jaar met veel enthousiasme en professionaliteit.

Grensverleggende diensten
Door globalisering en digitalisering wordt merkbescherming complexer. Wij verleggen daarom continu onze grenzen. Met wereldwijd 300 agenten, nieuwe internationale diensten en ons online merkenportefeuille beheer. Zo werken wij kostenefficiënt aan de beste bescherming van uw merken. Knijff verlegt continue haar grenzen.

Merkenadviseurs
Op onze site vindt u meer informatie over de meest optimale merkbescherming en over onze adviezen bij merkconflicten. Tevens kunt u hier uw merkenportefeuille 24/7 online bekijken en opdrachten verstrekken tot uitbreiding van uw merkbescherming.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met een adviseur. U kunt ook direct met ons bellen: 0294 – 490 900.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten